Sådan vælger du det rigtige outfit til 80’er-festen

Kvinde klar til 80'er fest
Sådan vælger du det rigtige outfit til 80’er-festen
Henrik Andersen
-
21/12/2022
-

Er du inviteret til 80’er-fest? Så er det vigtigt, at du bruger tid på at vælge det helt rigtige outfit. Det er dog lettere sagt end gjort, for hvis du ikke selv var ung i 80’erne, så er der sandsynlighed for, at du måske ikke er helt med på, hvad der hittede dengang. Her finder du inspiration, som du kan tage udgangspunkt i.

Hvordan vælger jeg det rigtige outfit?

Det første, du skal gøre, hvis du er inviteret til 80’er-fest, er at udvælge det helt rigtige outfit. Det er både sjovt og spændende at vælge outfit, men det kræver, at du gør dit forarbejde ordentligt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du vælger det rigtige outfit til 80’er-festen, så følger her en række eksempler.

Sådan vælger du det rigtige 80’er-tøj:

  • Søg inspiration på nettet: Det første, du bør gøre, er at undersøge, hvilke trends der hittede i 80’erne. Her kan du eksempelvis bruge Google til at finde billeder af outfit fra årtiet, ligesom du kan se tv-serier og film fra denne periode, hvis du vil have inspiration. Det er en god måde at påbegynde din søgning.
  • Vælg farverigt tøj: Du skal vælge tøj, som er farverigt, for hvis der var én ting, som 80’erne var, så var det fyldt med farver. Der skal med andre smæk på farvepaletten, hvis du vil ose af 80’er-vibes og være med til at gøre begivenheden både festlig og uforglemmelig.
  • Klæd dig ud som et 80’er-ikon: Der var mange store personligheder i 80’erne, og du kan skyde genvej til det helt rigtige outfit, hvis du tager udgangspunkt i en af de kendisser, der var definerende for perioden. Det kunne eksempelvis være Bjørn Borg, Grace Jones eller Madonna. Find inspiration til 80’er tøj her.

Træningstøj er en god nødløsning

Hvis du ikke har heldet med dig, når du følger ovenstående løsning, eller hvis du bare ikke har tid til at udvælge det helt rigtige outfit, så er der også en nødløsning. I takt med VHS-videoen blev mere udbredt, begyndte flere og flere også at dyrke fitness i hjemmet, da man kunne få instruktioner direkte på skærmen. Derfor var 80’erne for alvor et fitness-årti, og dét kan du altså tage udgangspunkt i, hvis du ikke ved, hvordan du skal klæde dig ud, eller hvis du er i tidspres. Du kan eksempelvis bruge fitnesstøj fra EYDA eller et andet brand, men sørg for, at du også krøller håret, lægger en farverig makeup eller noget andet, som også oser af 80’erne.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!